Trabzonspor-Beşiktaş derbisinin heyecanı beIN SPORTS’ta

Abone Ol 

Şampiyonluk yarışının kalbi bu pazar Trabzon’da atacak. Son şampiyon Trabzonspor evinde, şampiyonluk adayı Beşiktaş’ı konuk edecek.

Trabzonspor-Beşiktaş derbisinin heyecanı beIN SPORTS’ta
Yazar : Tarih : Okunma : 22 views Yorum Yap

Şampiyonluk yarışının kalbi bu pazar Trabzon’da atacak. Son şampiyon Trabzonspor evinde, şampiyonluk adayı Beşiktaş’ı konuk edecek. Saat 20:30’da başlayacak ve 90’dan fazla ülkede 4K teknolojisiyle canlı yayınlanacak dev maçın heyecanı, gün boyu sürecek yayınlarla Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS’ta futbolseverlere aktarılacak. 

Spor Toto Süper Ligi’nde şampiyonluk yarışının seyrine yön verecek Trabzonspor-Beşiktaş derbisinin heyecanı, tüm boyutları ile beIN Sports ekranlarında yaşanacak. 16 Nisan Pazar Günü saat 20.30’da oynanacak dev derbide, ligde arka arkaya puan kayıpları yaşayan son şampiyon Trabzonspor evinde,  son 5 maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş’ı konuk edecek. 

Derbi heyecanı tüm gün beIN Sports ekranlarında olacak

Dev mücadele öncesi takımların form durumlarından, tesislerdeki son haberlere, teknik adamların kadro seçimlerinden Trabzon’daki maç atmosferine kadar kritik mücadelenin nabzı, pazar günü sabah 10:00’dan santraya kadar beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ekranlarında tutulacak.  Maç önünde beIN SPORTS’un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de Trabzon’dan canlı yayınlarla mücadelenin nabzını tutarken, dev maçın heyecanı; özel röportajlar, takımların son durumları, ayrıntılı istatistik bilgileri ve canlı yayınlarla, gün boyu beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. 

Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde; Feyyaz Uçar, İlker Yağcıoğlu ve Tolga Zengin’in yorumları ile dev derbi, maç önü, devre arası ve maç sonrasında, tüm boyutları ile masaya yatırılacak. Öte yandan Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan da Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda saha kenarından maç önü ve maç sonu yorumlarıyla derbinin heyecanını sporseverlere aktaracak.

Tartışmalı pozisyonlar Trio’da 

Seçim Demirel, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım ise derbinin tartışmalı pozisyonlarını 00.30’da yayına girecek Trio programında değerlendirecek. Pazar günü saat 10.00’da başlayacak olan özel derbi yayın maratonu, saat 01:30’da yayına girecek olan Z Raporu ile 17 Nisan Pazartesi günü sona erecek. Burcu Kapu ve Bülent Timurlenk derbiyi ve günün diğer maçlarını Z Raporu’nda konuşacak.

Benzer Haberler  Kaş Ova Spor Salonu'nda spor kursları düzenleniyor

24 stadyum kamerası, 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve OBVAN teknolojisi

Takımların tesislerden ayrılışından santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarından tutulurken, 24 saha içi kamerası, 2 motosiklet kamera ve 1 de drone kamera ile sporseverler müsabakanın her anını doyasına izleyecek.

100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içeresinde bulunan 20 kişilik ekip, dev randevunun her dakikasını kesintisiz bir şekilde ekranlara getirecek. Dünyanın dört bir yanında 90’dan fazla ülkede canlı yayınlanacak derbi, Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce yorum seçeneğiyle de futbolseverlerle buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

edithaber (zarahaber58@gmail.com) Websitesi