30 Kasım’da İstanbul’da okullar tatil mi?

Abone Ol 

Türkiye, soğuk ve yağışlı havaya girdi. Özellikle bazı bölgelerde etkili olan kar yağışları ve şiddetli fırtınalar hayatı olumsuz etkiledi. 30 Kasım’da İstanbul’da okullar tatil mi? sorusu büyük bir merak konusu haline geldi.

30 Kasım’da İstanbul’da okullar tatil mi?
Yazar : Tarih : Okunma : 301 views Yorum Yap

Ülke genelinde soğuk ve yağışlı hava koşulları nedeniyle bazı bölgelerde kar ve fırtına etkili olurken, hava durumu koşulları özellikle okulları etkiledi. Birçok ilde okullar tatil ilan edilirken, bu durum İstanbul’da da merak konusu haline geldi.

30 Kasım Perşembe günü için İstanbul’da okulların açık olup olmayacağı sorusu, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar arasında büyük bir merak uyandırdı. İstanbul Valiliği, meteorolojik raporlar ve güncel hava durumu verilerini değerlendirerek, güvenlik açısından alınması gereken tedbirleri belirliyor.

30 Kasım İstanbul’da Okullar Tatil mi?

İstanbul’da soğuk hava dalgası etkisini sürdürüyor. 30 Kasım Perşembe günü okulların tatil olup olmayacağı henüz netlik kazanmış değil. İstanbul Valiliği tarafından resmi bir duyuru yapıldığında, en güncel bilgileri haberimizden takip edebilirsiniz.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN ÖNEMLİ UYARI

İstanbul Valiliği’nden Kuvvetli Yağış Uyarısı: Dikkatli ve Tedbirli Olunmalıdır

Meteoroloji Genel Müdürlüğü‘nden alınan bilgilere göre, ülkemizin çeşitli bölgelerinde yoğun yağışlar bekleniyor. İstanbul Valiliği, bu gece Avrupa Yakası’nda, Çarşamba günü ise İstanbul genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar olacağını açıkladı. Yağışlar, Kıyı Ege ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer yer kuvvetli olabilir. Ayrıca, doğu kesimlerde sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görülebileceği belirtildi. Vatandaşlardan dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları isteniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ ALARMI

Yağışların, Kıyı Ege, Marmara’nın güney ve doğusu ile Tekirdağ, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Bolu çevrelerinde kuvvetli, Kıyı Ege’de çok kuvvetli ve şiddetli olması sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi sorunlara neden olabilir. Bu nedenle dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Benzer Haberler  Nazım Hikmet Menderes'te Anıldı
edithaber (zarahaber58@gmail.com) Websitesi