Mustafakemalpaşa Sporda Altın Çağını Yaşıyor

Abone Ol 

Basketbol, voleybol, futbol, karate, güreş ve sporun birçok branşında lisanslı sporcular yetiştiren Mustafakemalpaşaspor Belediye, spor tarihinin altın çağını yaşıyor.

Mustafakemalpaşa Sporda Altın Çağını Yaşıyor
Yazar : Tarih : Okunma : 7 views Yorum Yap

Basketbol, voleybol, futbol, karate, güreş ve sporun birçok branşında lisanslı sporcular yetiştiren Mustafakemalpaşaspor Belediye, spor tarihinin altın çağını yaşıyor. ‘’Profesyonel anlamda ilçemizi sporda örnek bir ilçe yapabilmek için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Emeklerimizin karşılığını birinciliklerle alıyoruz.’’ İfadelerine yer veren Mustafakemalpaşaspor Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Ercan Leblebici, spor yatırımlarımız sayesinde ilçenin sosyal gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi.

Mustafakemalpaşaspor Belediye U13, U14, U15 yaş kategorilerinde toplam 64 farklı altyapı oyuncuları, katıldıkları spor müsabakalarında, Mustafakemalpaşa ilçesini başarılarıyla temsil ediyor. U18 grubu lisanslı 22 genç 2. Olarak 1. Kümeye yükselmeye hak kazanırken, sezon boyunca A Takım çalışmalarına alınmıştır. U15 takımı sezon bitimine bir maç kala Elit Lige yükselme başarı göstermiştir. U14 takımını oluşturan Mustafakemalpaşa Ortaokulu Bursa ikincisi olarak Türkiye gruplarına katılmaya hak kazanarak ilçeyi gururlandırmış. İller arası düzenlenen karate şampiyonasında turnuvada 5 madalya kazanarak ilçeyi gururlandırırken, Balkan Karate Şampiyonasında Yiğit Elma Türkiye’yi temsilen şampiyonada yerini alacak.

Mustafakemalpaşaspor Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Ercan Leblebici, ‘’ Mustafakemalpaşa, sporda altın çağını yaşıyor. Futbol, karate, voleybol, basketbol sporun her branşında başarılara yürüyoruz. İlçemizde ki öğrencilerin spora düşkünlüğü ve başarısı bizleri gururlandırıyor. Mustafakemalpaşaspor Belediye’nin BAL’a yükselmesiyle birlikte her branştan gururlandıran haberleri almaya devam ediyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a teknik ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum. ‘’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler  Milas Belediyesi'nden küçük hayvancılık işletmelerine destek
edithaber (zarahaber58@gmail.com) Websitesi