Medikal Estetiğin Zirvesi: Masters of Beauty 2023 Gerceklesti

Abone Ol 

Bir AbbVie şirketi olan Allergan Aesthetics tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve medikal estetiğin farklı açılardan ele alındığı “Masters of Beauty” toplantısı, Türkiye genelinde yaklaşık 550 hekimin katılımı ile İstanbul’da gerçekleşti.

Medikal Estetiğin Zirvesi: Masters of Beauty 2023 Gerceklesti
Yazar : Tarih : Okunma : 6 views Yorum Yap
  • Bir AbbVie şirketi olan Allergan Aesthetics tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve medikal estetiğin farklı açılardan ele alındığı Masters of Beauty toplantısı, Türkiye genelinde yaklaşık 550 hekimin katılımı ile İstanbul’da gerçekleşti. 
  • Estetiğin geleceğinin konuşulduğu toplantıda tüketici alışkanlıkları, güzellik ve estetik trendleri ve son teknolojiler konusunda oturumlar düzenlendi.

Medikal estetik alanında dünya lideri olan Allergan Aesthetics’in ev sahipliğinde gerçekleşen “Masters of Beauty 2023” toplantısı medikal estetik camiasını bir araya getirdi.

30-31 Mayıs tarihlerinde Mandarin Oriental Bosphorus’da düzenlenen “Masters of Beauty” toplantısında, alanında uzman birçok farklı hekimin ve konuşmacının yeni medikal estetik trendlerini aktardı ve yeni tüketici trendleri, cinsiyetsiz güzellik kavramı, kapsayıcı güzellik, yaşlanmanın çok boyutlu ihtiyaçları ve estetiğin geleceği gibi birçok farklı konunun ele alındığı  eğitimler düzenlendi.

Yaşlanmanın en yaygın belirtilerinden ikisinin yüz hacmi kaybı ve yumuşak dokudaki değişiklikler olduğunun konuşulduğu toplantıda, yaşlanma ve estetik odaklı küresel bir araştırmanın sonuçlarına da değinildi. Bu araştırmaya katılanların neredeyse tamamı yüzlerinin bir bölgesinden, üçte birinden fazlası da ciltlerinin kalitesinden endişe duyduğunu, ifade ederken; katılımcıların neredeyse yarısı dolgun ve sıkı görünen bir cilde sahip olmanın kendilerini en iyi şekilde hissetmelerine yardımcı olduğunu belirtti. 

Medikal estetik sektöründeki minimal invaziv işlemlerden biri olan dermal dolgu tedavisinin ve son teknolojilerin canlı uygulamalar ile paylaşıldığı toplantıda; gelecekte estetik hastasının beklentileri ve dijital dönüşümün güzellik üzerindeki etkileri, hastaların estetik çözümler ararken en çok dile getirdiği endişelerden biri olan cilt kalitesi, yüz hacmi ve yumuşak dokudaki değişiklikler gibi farklı konular tartışıldı. 

Etkinlikte aynı zamanda, Bir AbbVie şirketi olan Allergan Aesthetics tarafından hazırlanan, geleceğin sektör trendlerini ortaya koyan Estetiğin Geleceği Global Trend Raporu paylaşıldı. Medikal estetik profesyonellerinin ve endüstrinin hastaların değişen ihtiyaçlarına cevap vermelerini desteklemek için bir yol haritası çizmeyi hedefleyen rapor, “Önümüzdeki 10 yılda estetik endüstrisini hangi temel trendler şekillendirecek? Yarının hastaları “güzellik” anlayışımızı nasıl değiştirecek ve şekillendirecek?” gibi sorulara yanıt bulabilmek, büyüyen ve giderek güçlenen estetik algısını anlamaya yardımcı olmak için hazırlandı. 

Benzer Haberler  Başkan Böcek: "Milli kültürümüzü ve geleneksel değerlerimizi yaşatmaya davet ediyorum"

Medikal estetik alanında uzman hekimlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayan bu değerli buluşmaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Allergan Aesthetics Genel Müdürü Adrian Louzao Pino: “Küresel pazarın ve Türkiye medikal estetik pazarının önümüzdeki 5 yılda yaklaşık olarak çift haneli büyümesi bekleniyor.1,2 Medikal estetik sektörünün lideri olarak estetiğin geleceğine yön vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Değişen güzellik kavramına ve hasta beklentilerine paralel olarak hastaların en iyiye ulaşmalarına yardımcı olmak için hastaları, hekimleri ve yenilikçi çözümleri içeren 360 derece kapsayıcı bir yaklaşım benimsiyoruz. Büyüyen ürün portföyümüz ile hekimlere destek olmaya ve gelecekte estetik sektörünü şekillendirmeye devam edeceğiz.” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

edithaber (zarahaber58@gmail.com) Websitesi

İlk yorumu siz yazın