“CDT TechDay” 21 Haziran Günü Ankara’da Gerçekleşecek !

Abone Ol 

Elektronik Alanındaki Yeni Teknolojileri Keşfetmeye Hazır Mısınız?

“CDT TechDay” 21 Haziran Günü Ankara’da Gerçekleşecek !
Yazar : Tarih : Okunma : 9 views Yorum Yap

Elektronik Alanındaki Yeni Teknolojileri Keşfetmeye Hazır Mısınız?

21 Haziran 2023 tarihinde, Divan Ankara Otel Çankaya’da gerçekleşecek olan “CDT TechDay 2023” etkinliği, teknoloji dünyasındaki en son gelişmeleri takip etmek ve elektronik ile kablolama konularında tasarım, üretim ve test teknolojileri alanındaki yenilikleri, önde gelen uzmanlardan öğrenmek için mükemmel bir fırsat sunuyor.

21 Haziran 2023 tarihinde, Divan Ankara Otel’de gerçekleşecek olan “CDT TechDay 2023” etkinliği, teknoloji dünyasındaki en son gelişmeleri takip etmek, elektronik ve kablolama konularında tasarım, üretim ve test teknolojileri alanındaki yenilikleri dünyadaki önde gelen uzmanlardan öğrenmek için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Müşterilerinin hedeflerine ulaşması için sunduğu katma değerli hizmetler ve düzenlediği etkinliklerle sektörün öncüsü konumunda olan CDT Bilgi Teknolojileri’nin düzenlediği “CDT TechDay 2023” , 21 Haziran günü Ankara’da gerçekleşecek. CDT TechDay 2023, mühendisler, yöneticiler ve uzmanların bir araya gelerek elektronik sektörünün gelişen ve değişen teknolojilerini, tasarım, test ve üretim sistemlerindeki en son yenilikleri ve bu konulardaki karmaşık yapıları hayata geçirme süreçlerinde yapılan farklı uygulamaları doğrudan müşteri deneyimleri üzerinden paylaşacakları bir platform sunuyor.

CDT TechDay 2023 etkinliğinde, katılımcılar geleceğin teknolojilerini keşfedebilecek, sektör liderleriyle network oluşturabilecek ve yeni iş fırsatlarına erişebilecek. Ayrıca, parallel oturumlar ve paneller aracılığıyla yeni stratejiler, en iyi uygulamalar ve geleceğe yönelik vizyonlar hakkında bilgi edinme fırsatı yakalayacaklar.

İnovasyonun Başkentinde Devrim Niteliğinde Konular Paylaşılacak

Elektronik tasarım ve üretim teknolojileri konusunda Türkiye’de uzun yıllardır düzenlenen en kapsamlı etkinlik olan CDT TechDay, özel uzmanlık gerektiren çok sayıdaki konunun katılımcılara sunulduğu ve katılımcıların etkileşimli bir ortam yakaladığı teknoloji sektörün önemli bir etkinliği olarak konumlanıyor.

Teknolojik ürünleri ve yeni teknolojileri başarılı uygulamalarla birleştirerek  katılımcılara sunan CDT TechDay, sektörlerinin önde gelen profesyonellerini değer katan bilgi paylaşımı odağında bir araya getiriyor. Etkinliğin genel oturumunda paylaşılacak bazı konu başlıkları,”Reinventing the Industry: “Additively Manufactured Electronics”, “Driving Innovations with Siemens Digital Threads” ile bu alanlarda Türkiye ve dünya çapında hayata geçirilen başarı hikayeleri olacak. Öğlenden sonra gerçekleştirilecek paralel oturumlarda ise uzman konuşmacılar, PCB (Design & Anlalysys), IC (Design & Verification), Smart Manufacturing, Integrated Electrical System Design, Reliability Engineering ve XJTAG (Test Systems) konularında gelişen teknolojiler, ürünler ve uygulamalar hakkında bilgi aktaracak.

Benzer Haberler  İnsanlı Uzay Görevleri İçin Kritik Önemdeki Boğaziçi'nin Mikroalg Projesine İlk Türk Astronotlardan Ziyaret

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

edithaber (zarahaber58@gmail.com) Websitesi

İlk yorumu siz yazın