Brisa depremden etkilenen bayilerinin iş sürekliliği için sahada

Abone Ol 

Lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, depremden etkilenen illerdeki mağazaları hasar gören bayilerinin işlerinde süreklilik ve bölgede yol alan araçlara hizmet sağlamak amacıyla konteyner mağazalar üretti.

Brisa depremden etkilenen bayilerinin iş sürekliliği için sahada
Yazar : Tarih : Okunma : 8 views Yorum Yap

Lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, depremden etkilenen illerdeki mağazaları hasar gören bayilerinin işlerinde süreklilik ve bölgede yol alan araçlara hizmet sağlamak amacıyla konteyner mağazalar üretti.   

İlk etapta Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’ya ulaşan konteyner mağazalar hem binek hem ticari araçlara LassaBox tabelası ile hizmet veriyor.

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgeye desteklerine devam ediyor. Brisa, bu kez deprem bölgesindeki illerde bulunan, mağazaları depremden hasar gören ve çalışamayacak durumdaki bayilerinin iş sürekliliğini sağlamak için konteyner mağazalar üretti. 

Brisa’nın ilk olarak Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’ya gönderdiği konteyner mağazalar bölgede yol alan ve ihtiyaçları karşılayan araçlara hizmet vermek üzere faaliyetlerine başladı. İlaveten depolama konusundaki ihtiyaçlar için de harekete geçen Brisa, bölgeye çelik konstrüksiyonlu çadırlar kurarak bayilerinin depolama sorununa çözüm sunuyor.  Brisa aynı zamanda ticari araçlara yerinde hizmet imkanı sunan Mobilfix tır bakım servisi ile depremden etkilenen bölgelerde hizmetlerine devam ediyor. 

Brisa Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcısı Evren Güzel afet bölgesinde ihtiyaçların karşılanması için ilk günden itibaren sorumluluk alarak harekete geçtiklerinin altını çizerek ekledi; “Depremin etkisi bölgede devam ederken iş ve hizmet sürekliliğini sağlamanın bölgeye katkısının bilinciyle harekete geçtik. Bayilerimizin ihtiyaçlarını öngörerek Lassabox diye adlandırdığımız 20’nin üzerinde konteyner mağaza üretimini ve sevkiyatını başlattık, Mobilfix aracımızla deprem bölgesine özel olarak oluşturduğumuz rotada hizmet sunmaya başladık. Gaziantep Nurdağı’nda, Hatay İskenderun’da ve Adıyaman Merkez’de sırasıyla yerini alan Mobilfix tır bakım servisimiz, önümüzdeki günlerde Mersin Liman’a geçerek hizmet yolculuğunu sürdürecek. Bugünleri birlik ve dayanışma içinde atlatabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Brisa’ nın Mobilfix tır bakım servisi; ağır vasıta araçlara yerinde kendi garajında lastik değişim, bakım ve onarım hizmetleri sunuyor. Lastik hizmetlerinin yanında ön düzen, direksiyon merkezleme, indüksiyon gibi mekanik hizmetlerine de destek sağlıyor. Şuana kadar deprem bölgesinde 70’ten fazla ağır vasıta araca, 390’dan fazla hizmet veren Mobilfix tır bakım servisi, toplamda bu yıl 370’ten fazla ağır vasıta araca, 1.890’dan fazla hizmet vermiş oldu.

Benzer Haberler  Yemeksepeti, Afetzede Restoranların Deprem Öncesi 3 Aylık Hizmet Bedellerini Geri Ödüyor

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

edithaber (zarahaber58@gmail.com) Websitesi

İlk yorumu siz yazın